"Waiting On" Wednesday #1


Sziasztok!
Új rovat indul, hála Jill-nek!Ez egy várható megjelenéseket bemutató rovat, amit már írtam, Jill indított el. Ha, ti is be szeretnétek kapcsolódni, hagyjatok egy kommentet nála. :)
Megjelenésének várható időpontja: 2015. április 28.


Az az igazság, hogy még a DUFF-ot sem olvastam, de már megvettem, szóval ezt is meg kell vennem, hogy jól nézzenek ki a polcomon. Meg amúgy is, jó kis történetnek ígérkezik :)

Kody Keplinger: Lying Out Loud 

Kody Keplinger returns to the world of The DUFF in this brand-new companion novel!

Sonny Ardmore is an excellent liar. She lies about her dad being in prison. She lies about her mom kicking her out. And she lies about sneaking into her best friend's house every night because she has nowhere else to go.
Amy Rush might be the only person Sonny shares everything with – secrets, clothes, even a nemesis named Ryder Cross.
Ryder's the new kid at Hamilton High and everything Sonny and Amy can't stand – a prep-school snob. But Ryder has a weakness: Amy. So when Ryder emails Amy asking her out, the friends see it as a prank opportunity not to be missed.
But without meaning to, Sonny ends up talking to Ryder all night online. And to her horror, she realizes that she might actually like him. Only there's one small catch: he thinks he's been talking to Amy. So Sonny comes up with an elaborate scheme to help Ryder realize that she's the girl he's really wanted all along. Can Sonny lie her way to the truth, or will all her lies end up costing her both Ryder and Amy?

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sonny Ardmore tökéletes hazudozó. Hazudik arról, hogy az apja börtönben van. Hazudik arról, hogy az anyja kirakta őt otthonról. És hazudott arról, hogy a legjobb barátjánál alszik minden este, mert sehova máshova nem tud menni.
Amy Rush talán az egyetlen ember, akivel Sonny mindent megoszt: titkokat, ruhákat még a végzetét is, Ryder Cross-t.
Ryder az új gyerek a Hamilton középiskolában és minden, amit Sonny és Amy ki nem állhat: előkészítős sznob. De Rydennek van egy gyenge pontja: Amy. Így amikor Ryden emalit küld Amynek, hogy menjen el vele valahova, a két barátnő egy olyan tréfa-lehetőséget lát, amit nem szabad kihagyni.
De szándékai ellenére Sonny végigchateli Ryderrel az éjszakát. És nagy rémületére rájön, hogy lehet, tetszik neki a fiú. Csak egy bökkenő van: Ryder azt hiszi, Amyvel beszélget. Így Sonny előáll egy alapos tervvel, hogy segítsen Rydernek rájönni, hogy ő az a lány, akit tényleg akar. Vajon Sonny képes lesz eljutni a hazugságain keresztül az igazságig, vagy elveszíti miattuk Rydert és Amyt is?

(Én fordítottam, úgyhogy tessék elnézni az összes zagyvaságot, amit a jobb angolosok észrevesznek. Írjátok le kommentben, hogy mi a rossz, és kijavítom. ) Köszönöm a segítséget @hóvirág -nak és @hemynight -nak a segítséget! :)








Megjegyzések

  1. I see this is by the same author as The DUFF, so I might have to give it a try. Great pick!
    Check out my WOW

    VálaszTörlés
  2. Yes, this is the same author. :) I hope that this book will as good as The DUFF :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Ezek is érdekelhetnek:

Karácsonyi ajándék - letölthető könyvjelzők