Waiting on Wednesday #5

Hello! 
Ez egy heti poszt, amit Jill indított el. A lényeg az, hogy szerdánként bemutatsz egy könyvet, aminek várod a megjelenését, aztán a posztodat linkeled Jillnél, és megjelensz a blogján. Az egyetlen baj az, hogy ők angolok, így nem nagyon fogják érteni te mit írsz,  hacsak nem írod le angolul is. 


Megjelenésének várható időpontja: 2015. május 7.
As a successful criminal prosecutor, Preston Cantrell thrives in the hustle and bustle of Baltimore. Much as he loved his grandmother, the cozy streets of his hometown aren’t enough for him—not when he can make a real difference in the city. To get back to his career, all he needs is a new home for the energetic puppy he inherited. But when the gorgeous woman who arrives to adopt finds the dog more appealing than he is, Preston’s determined to plead his case.
Heaven Montgomery is still shaky after an accident almost claimed her life—and her doctor thinks having a pet would help her deal with the post-traumatic stress. The plan is for Heaven to take her new puppy back home to Boston…but Sweetland’s warmth and charm is irresistible.Why should she rush back to the chill and snobbery of her city? In Just Like Heaven by Lacey Baker, Heaven’s learning, with Preston’s help, that life doesn’t always care about the plans you’ve made. Sometimes you just need to let fate—and love—create its own sweet magic.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Preston Cantrell sikeres védőügyvéd Baltimore-ban. A charme-os nőcsábász nagyanyja halála után visszatér a szülővárosába, hogy testvéreivel együtt gondjaiba vegye az örökséget: Cocót, a játékos labradorkölyköt és a családi panziót, amelyet közös erővel szeretnének a város legjobb vendégváró helyévé varázsolni. Preston azonban nem akar változtatni az életén, visszamenne a nagyvárosba, jól menő praxisához, ám egy nap, amikor éppen ajtót nyit, a karjába zuhan egy fiatal nő. Ettől a perctől fogva a férfi megszokott élete kifordul a négy sarkából. Ahogy a bájos nőé is. Heaven Montgomery egy szörnyű trauma után érkezik a kisvárosba, régi életétől, szorongató családi kötelékeitől szabadulna. A fenyegető múlt azonban itt is utoléri, nemcsak az ő sorsát, de a körötte élők mindennapjait is felforgatva. 
A Hazatérés című regény után itt az újabb kötet, amely a hat testvér közül Preston Cantrell életének sorsfordító pillanatait örökíti meg. Egy regény, amely szívhezszólóan mesél az önállóság megtalálásáról, a vágyról, a test és a lélek elköteleződéséről.



Izgalmas könyvnek ígérkezik, és nem egy ponyvaregény történet. Rég olvastam ilyen "komolyabb" hangvételű könyveket, alig várom, hogy kézhez kapjam! :D

Megjegyzések

Ezek is érdekelhetnek:

Karácsonyi ajándék - letölthető könyvjelzők